Árak

Az árajánlatoknál kérjük figyelembe venni, hogy a szolgáltatásaink varázsa az egyediségben rejlik. Mind az írások, mind a fotók, videók elkészítése a szerzők egyedei látásmódja miatt érdekes. Bizonyos körülményeket figyelembe veszünk, és minden fontos pillanatot megörökítünk, de csak korlátozottan tudjuk figyelembe venni az egyedi kéréseket. Simán nemet mondunk a sztenderdre. Tehát nem lesz olyan, mint a Józsiék esküvője. Hacsak nem Józsiék is a mi szolgáltatásainkat vették igénybe. De még akkor sem lesz olyan.

Két részre osztottuk a tevékenységet. Egyrészt a családi események, másfelől az üzleti események részére. Itt CSAK A CSALÁDI csomagok árai láthatóak. Azok is inkább csak irányadóak. Mindenki egyéni árajánlatot fog kapni, névre szólóan.
A Business csomagok, mivel alapvetően reklámot (PR-t) tartalmaznak (cég neve, stb), ezért minden csomag egyedi ajánlatnak számít. Minden üzleti csomaghoz tartozik egy PR cikk. Ezt csak és kizárólag a saját szavainkkal tudjuk és szeretjük elmondani, így előre megírt szkripteket nem tudunk átvenni. A csomagban benne van egy banner elhelyezése a blog oldalán. Ennek időtartalma változó.  

Ha ajánlataink között nem találsz neked tetszőt, vagy üzleti ajánlatra lenne szükséged, vagy ötleted, elképzelésed van azzal kapcsolatban, miben lehetünk a segítségedre, lépj velünk kapcsolatba. Amilyen gyorsan csak tudunk, válaszolunk és megkeressük a megfelelő megoldást.

Szolgáltatások, ajánlatok

Family 2020
(születésnap, keresztelő, haverok-buli-fantasztikus) 30.000 forint (plusz egy kézműves hambi 🙂
30-50 kép az eseményről. Etikusan.

Esküvő 2020
(esküvő) 130.000 forint
1 írás, minimum 200 kép digitálisan (kreatív fotózás (az esküvő helyszínén), a rendezvényen megbeszélt időtartamban
Az árak nem tartalmazzák a helyszínre jutás költségét. Szeged és 50 kilométeres körzetében ezt a költséget nem számoljuk fel. Ez felett 50 forint kilométerenként – oda/vissza értendő.

Alap szolgáltatás díjai az esküvőhöz. (ezek külön is kérhetőek)
Az árak nem tartalmazzák a helyszínre jutás költségét. Szeged és 50 kilométeres körzetében ezt a költséget nem számoljuk fel. Ez felett 50 forint kilométerenként – oda/vissza értendő.

Jegyes fotózás: 20.000 forint (15 retusált kép)
Kikérő, készülődés: 25.000 forint
Szertartások (külön-külön polgári és/vagy egyházi) fotózása: 25.000 forint/alkalom (30 darab retusált kép)
Lakodalom kb éjjel 1 óráig: 50.000 forint (50-100 darab szerkesztett kép)
Csoport képek, családi képek: 30.000 forint (30-40 darab szerkesztett kép)
A történet megírása: 30.000 forint

Választható extrák (pár példa. A konkrétumokat egyeztetjük. Az extrák felárasak, a felár a szolgáltatásoktól függ)

  • Kreatív fotózás, stúdióban, szabadban
  • Nyomtatott, keretezett képek, egyszerű kivitelben
  • Fotókönyv ( Fotóminőség, kemény fedővel, normál méretben, 30 képpel)
  • Mesekönyv – A megírt élmények könyvszerű megjelenítése.
  • Videó
  • Több fotós – akár női fotós is
  • Analóg fényképek
  • Az egyszerű keret helyett, paszpartuzott,  míves keretezés. Külön megállapodásra. 
  • Egyszerű honlap
  • Míves honlap

Csongrád megye területén 20% kedvezmény jár az árból.

Minden szerződéskötés előtt a következő folyamat játszódik le.

A beérkezett ajánlatkérés után mindenképpen személyes egyeztetés kezdődik. Ez lehet fizikai vagy telefonos/online formában. Ekkor átbeszéljük a lehetőségeket, elképzeléseket, pontosítjuk a csomagban lévő dolgokat. Szóval készülj fel; legalább egy óráig fogjuk egymás tárasaságát élvezni.

Mindezek után, megkapjátok a pontos árajánlatot és egy szerződés mintát. Amennyiben minden rendben, az időpontot lefoglaljuk, kitöltitek a szerződést, aláírjátok és eljuttatjátok nekünk. A szerződésben minden pontosan benne lesz, mit-hogy-mikor kell tenni, de ezt a személyes találkozó/beszélgetés alatt is elmondjuk, legalább is a főbb dolgokat.
Nem, a szerződéstől eltekinteni nem tudunk. Nem, nem lesz olcsóbb szerződés nélkül. A szerződés elsősorban a megrendelő érdekét szolgálja (persze a miénket is) és segít abban, hogy mindent pontosan lássatok, illetve egyfajta szamárvezető is a nagy kapkodásban.
Mindketten (Petra & DJ ) a teljes etikusság hívei vagyunk és mindig így is cselekszünk. Nincs apróbetű, nincs csavarás, nincs hókuszpókusz. Azt szeretnénk, ha a szolgáltatásunk tényleg emlék legyen és mindig pozitívan gondoljatok ránk.